Добив писмо, од оние вистинските, на хартија

Вчера (27.11.2014) бев гостин предавач на #EESTECAcademy и кога заврши презентацијата си добив писмо со забелешки за тоа како поминала презентацијата. Бев пријатно изненаден од постапката на Зоран, заради тоа што не бев јас единствениот што доби писменце туку сите гости предавачи ги добија своите забелешки, критики и желби за следна средба.

pismo-001 pismo-002

Здраво Зоран,

Ти благодарам на убавите зборови и забелешки, бевте одлична и интерактивна група за дискусија и учење. Продолжете да се интересирате и да создавате нови работи, ние сме тука да ви помогнам кога ќе ви биде потребно. Зоран, ти честитам и те охрабрувам да продолжиш да ги анализираш и конструктивно да ги критикуваш сите идни предавачи, така сите ќе станеме подобори во она што сакаме да го пренесеме.

Со почит,

Виктор