Моите 5+1 омилени TED видеа

5. Парадоксот на изборот (20 минути)

4. Сос за шпагети (18 минути)

3. Како да започнете движење (3 минути) 

2. Пробај нешто ново за 30 дена (3 минути)

1. Музиката и страста (20 минути)

Секогаш кога сте демотивирани гледајте го ова (15 минути)

Предизвик: Сакам да ги видам омилените пет видеа на @darko156 и @JBurgundi