Дискусија на тема: Брендирање на мобилна апликација

Сценарио: Вие сте сопственик на бренд со име MojotBrend и имате потреба од мобилна апликација. UX и UI тимот за вас има спремни дизајни за двете најголеми платформи Android и iOS.

Ова е вашиот бренд:

mojotbrend

Кој дизајн би го избрале за вашите мобилни апликации?

Отворена дискусија за сите:

  • UX дизајнери
  • UI дизајнери
  • Инженери на мобилни апликации
  • Корисници на мобилни апликации
  • Брендови кои имаат или сакаат да градат мобилна апликација
  • Креативци

*Сите податоци ќе бидат јавно достапни за сите веднаш штом имаме репрезентативен број на мислења за темата. Ви благодарам на сите што учествувате во дискусијата.

Коментарите се отворени на тема:

Дали боите на брендот треба да ги заменат боите на основните компоненти за интеракција во мобилната апликација?