/r/читај

redditДенес сакам да споделам листа на мои омилени категории на reddit кои ги читам секој ден, буквално. Нормално ќе ги споделам само категориите што се SFW.

 

Технологија:

Општо (најдобро се чита пред спиење):

Во 2013-та ги пробав сите можни платени и бесплатни апликации за Андроид барајќи ја најсоодветната за следење на редит, она што можам да ви го предложам е

Ако имате некој интересна категорија која сакате да ја споделите, коментарите се отворени.