Tasker – паметниот телефон уште попаметен

Кога прв пат ја видов апликацијата во Top Paid само ја разгледав без да и обрнам внимание, изгледаше лошо и чинеше 4$. Подоцна излезе видеото http://www.youtube.com/watch?v=vTqRGSxOtlo и Tasker доби уште една шанса (во меѓувреме е променет стариот дизајн).

tasker

Денес Tasker иако изгледа премногу збунувачки на прв поглед доволно е да направите неколку профили и сцени ќе може да ја видите вистинската моќ на апликацијата. Денес со вас сакам да споделам неколку корисни YouTube видеа кои ќе Ви помогнат да ја видите моќта на Tasker.

Не барајте кракирана верзија, платете 4$ https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm и следете го Armanod Ferreira секој вторник има ново видео за Tasker.

А да, @rokerot исто така има јако видео за Tasker