Андроид апликации за таблет

Листата на омилени Андроид апликации за таблет после месец дена активно користење изгледа вака:

Игри:

Накратко: После месец дена со Nexus 7 имам само да изјавам дека ми е криво шо не се запознавме порано. Ако имате нешто интересно од страна на апликации и игри (прилагодени за таблети) слободно пишете во коментари.