Корисни Google+ профили поврзани со Android

Знам, знам … знам дека е sausage fest ама ако сакате да бидите во тек со Андроид случувања едноставно мора да користите Google+, тука се сите гикој од Google и креаторите на најпознатите алатки и библиотеки кои ги користиме секојдневно. Не се само програмери има и дизјанери, UX експерти и слични профили.

Ако имате некој плус, бујрум во коментари.