Архива за месец: ноември 2012

Андроид алатки за програмери

Создавањето на добра одлична Андроид апликација е процес кој што вклучува секојдневно користење на различни алатки, читање блогови, следење Твитер и верувале или не следење на Google+. Она што сакам да го споделам денес со вас е една голема листа на алатки, блогови, Твитер и Гугл+ сметки кои што ги читам секој ден, ги имам на Google Reader, ги имам во букмарк, ги имам инсталирани во Eclipse и ги користам за да си го олеснам процесот на работа.

Читај повеќе